Brezilyalı futbolcu Neymar sahalardan uzak kalmasına sebep olan çapraz bağ ameliyatından sonra, şimdi de özel hayatıyla ilgili sorunlarıyla baş etmeye çalışıyor.

Ekran görüntüsü 2023-12-01 190823

Futbolcunun geçtiğimiz ekim ayında ikinci kızı küçük Mavie dünyaya gelmiş, Mavie’nin annesi olan nişanlısı Bruna Biancardi, Neymar’ın yasak ilişki sonrası onu terk etmişti.

Yıldız futbolcunun af dileğini geri çevirmeyen Biancardi, son olaydan sonra dayanamadı ve bu kez tamamen bitirdiğini açıkladı.

Telefonu o havalarda asla şarja takmayın! Patlama riski var... Telefonu o havalarda asla şarja takmayın! Patlama riski var...

Ekran görüntüsü 2023-12-01 190849

NEYMAR’IN ONLYFANS MESAJLARI İFŞA OLDU!

İddiaya göre Neymar, OnlyFans modeli Aline Faria’ya mesaj göndererek çıplak fotoğraflarını istedi.

Brezilyalı yıldızın “Çıplak fotoğrafların var mı? Sao Paulo’ya gittiğimde sana haber veririm” mesajına model “Birkaç tane var” diye yanıt verdi.

Ünlü model bu fotoğrafın ardından dev dalgalar arasında kayboldu! Ünlü model bu fotoğrafın ardından dev dalgalar arasında kayboldu!

WhatsApp Image 2023-12-01 at 16.52.58

Ortaya çıkan mesajlarda, Neymar’ın ısrarı görülüyor. Model ise Neymar’a, istediğini almak için abonelik ücreti ödemesi gerektiğini söylüyor.

Neymar’ın, OnlyFans modeli ile mesajlaşması…

“BAĞLANTIMIZIN TEK NEDENİ”

Bir kez daha ihanete uğrayan 29 yaşındaki Brezilyalı model Bruna Biancardi, Instagram’da her şeyi açıkladığı bir hikâye paylaştı:

Ekran görüntüsü 2023-12-01 191023

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

 “Her gün bilgi, varsayım ve şakalara maruz kaldığım için, sizi bir ilişki içinde olmadığım konusunda bilgilendirmek isterim. Biz Mavie’nin ebeveynleriyiz ve bağlantımızın nedeni de bu.”

2024'te hangi burcun başına neler geleceği belli oldu! 2024'te hangi burcun başına neler geleceği belli oldu!

Kaynak: HABER MERKEZİ