AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), önceki gün toplandı ve 31 Mart yerel seçim sonuçları ile ilgili alınacak tedbirler ele alındı.

Bolu Dağı'nda sis etkili oldu Bolu Dağı'nda sis etkili oldu

Yeni Şafak'ın haberine göre; Toplantıda, Yerel Yönetimler, Seçim İşleri Başkanlığı ve AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’in Meclis işleyişi hakkında yaptığı sunumlar ön plana çıktı. Kurul üyeleri, genel ekonomik durumun, enflasyonun ve hayat pahalılığının seçmen tercihlerini belirlemede belirleyici olduğunu vurguladı. Ayrıca, yanlış aday gösterilmesinin ve aday adaylığı için başvuran bazı isimlerin diğer partilerden veya bağımsız olarak seçimlere katılmasının da sonuçları etkilediği ifade edildi.

Erdoğan'ın toplantıda seçim sonuçlarından çıkan derslerle ilgili tespitlerde bulunarak kongre öncesinde değişim mesajı verdiği ve özellikle Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) değişikliklerin olabileceği belirtildi.

MKYK'da seçim sonuçlarının yanı sıra spordaki son gelişmelerin de gündeme geldiği belirtilirken, Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Millî Takım'ı tutuyorum" şeklinde bir espri yaptığı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ