Dünyanın en güzel 100 kadını arasına 3 tane Türk girdi Dünyanın en güzel 100 kadını arasına 3 tane Türk girdi

Yaptığı emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü popçu Demet Akalın'ın kiracısıyla sorunlar yaşadığı anlaşıldı. TV8'de Jess Molho ile birlikte sunduğu "Gel Konuşalım" programında moderatörlük yapan Akalın, canlı yayında kiracısıyla olan anlaşmazlığını detaylarıyla paylaştı.

Benim kiracım 5 bin TL'ye oturuyor

Demet Akalın, mankenlik yıllarında satın aldığı bir evi kiraya verdiğini ve kiracısından aylık 5 bin TL kira aldığını açıkladı. Kiracısının evde oturduğu süreçte piyasadaki kira fiyatlarının daha düşük olduğunu belirten Akalın, "Bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" şeklinde konuştu.

O evi almak için gece gündüz çalıştım!

Ünlü isim, "Sen kimsin ki? Ev benim! Ve adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim" diyerek tepkisini dile getirdi. Ardından sözlerine, "Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat... Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Onu krediyle ödedim. Sen gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim' diyeceksin. Ben de 'Dava aç' dedim avukata. Sinir oldum" şeklinde devam etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ