Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı

Eşinin ayaklarını öpen Dilan Polat şiddet mağduru muydu?

Mynet'in haberine göre; Dilan Polat, cezaevinde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. “Buranın iki özelliği var: biri insan inanılmaz sigara içiyor bir de ibadet meselesi ile düşünme meselesi oluyor” diyerek dikkat çeken Polat, eşinin koltuk altını koklayan, ayaklarını öpen videolarıyla da sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ancak Polat’ın bu görüntülerinin arkasında bir şiddet gerçeği yattığı iddia edildi.

Demet Akalın: “Buraları mosmordu, dayak yiyordu

demet akalın (2)

TV8’de yayınlanmaya başlayan sunuculuğunu yaptığı "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" programında Demet Akalın, Dilan Polat hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Akalın, Polat’ın kocası Engin Polat’ın ona şiddet uyguladığını ve bunun izlerini gördüğünü söyledi. Akalın, şunları anlattı:

dilan-engin-polat-857

“Benim görüştüğüm zamanlarda Engin bunu dövüyordu. Buraları (kolları) mosmordu. Dayak yiyordu ve bir gün bana geldi. Ece diye yakın bir arkadaşım vardı. Ben de dedim ki 'Ben götürmeyeyim karakola sen götür. Ben olunca iş başka yerlere gider, büyür. Medyatik olmasın. Dün 2. Sayfa’da hani bir hanımefendi çıktı, çocukluk arkadaşı. ‘Engin’e çok aşıktı’ falan filan. O başka bir sendrom, katiline aşık olan… Izdıraplarını da görmüştüm ve çok üzülmüştüm o zaman… Bu kadar sevdiğin adamın neler yaptığını ve senden habersiz böyle bir dünya içine seni soktuğunu bilmen bile… Benim başıma gelse bile çok kızardım.”

Akalın, Dilan Polat’ın kendisine iftira attığını da söyleyerek, “Benimle ilgili bir şey söylemesin, benimle ilgili bir şey söylerse ben de onunla ilgili bir şey söylerim” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ