Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi hakkında devam eden 4 ayrı suç soruşturması sürerken, Dilan ve eşi Engin Polat tutuklu olarak yargılanıyor.

Fenomenlerin durumuyla ilgili merak artarken ortaya yeni bir detay çıktı. Avukat Feyza Altun'un geçen ay yapmış olduğu bir ihbar sonrasında, Polat ailesi hakkında uyuşturucu suçlamalarıyla bir soruşturma daha başlatıldı.

Türkan Şoray: Dünyadaki bütün kitapları okumak istiyorum Türkan Şoray: Dünyadaki bütün kitapları okumak istiyorum

Avukat Feyza Altun, 10 Ekim'de kendisini arayan ve Kapalıçarşı’da esnaf olduğunu ifade eden A.K. isimli bir kişinin Polat ailesiyle ilgili iddialarda bulunduğunu ve bu iddiaları paylaşmak istediğini sekreteriyle konuştuğunu belirtti.

A.K., Dilan ve Engin Polat'ın Dipomed Medikal şirketi aracılığıyla kaçak yollarla getirilen hammaddelerin bazılarının uyuşturucu içerdiğini iddia etti. Bu hammaddelerin belirli seri numaralı parti ürünleri içinde Türkiye'deki laboratuvarlarda ayrıştırıldığını ifade etti. Feyza Altun, bu konuşmanın ardından, ihbarın ihmal edilemeyecek nitelikte olduğunu ve konuşmanın kayıtlarının sunulabileceğini belirterek İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbarda bulundu.

Bu yeni gelişmeyle birlikte Polat çifti, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme suçundan soruşturma altına alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ