Kavşakta çarpıştılar

Kaza, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Üçkuyu Kavşak’ta meydana geldi. M.T. yönetimindeki 34 DL 9602 plakalı kamyonet, iddiaya göre, kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada kavşaktan geçen S.K.'nın kullandığı 21 AAE 484 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet ve otomobil, kontrolden çıkarak karşı yöne geçti.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı olacak İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı olacak

Motokurye son anda kurtuldu

Karşı yönde ışıklarda bekleyen 21 ACH 732 plakalı motokurye İ.O.'nun motosikletine çarpan kamyonet ve otomobil, daha sonra refüje çarparak durabildi. Motokurye sürücüsü İ.O., son anda motosikletten atlayarak ezilmekten kurtuldu. Kazada kamyonet ve otomobil sürücüleri ile motokurye sürücüsü olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Soruşturma devam ediyor

Kazanın ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kamyonet sürücüsü M.T.'yi gözaltına aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: (DHA)