Elbette her ailenin zor zamanları olur bu dünyada... Kimi zaman duygusal sorunlar, kimi zaman da sağlık sorunları en mutlu ailelere bile dünyayı dar eder bazen. Birbiri ardına gelen son örneklerden de görüldüğü gibi bu durumdan milyonların gözü önünde yaşayan, bazıları magazin figürü gibi algılanan ayrıcalıklı aileler de muaf değil.

Kate Middleton'un zor günleri

İşte şimdi böyle genç bir aile belki de 13 yıllık tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Ailenin daha gencecik yaştaki annesi beklenmedik bir anda zor bir hastalığa yakalandı.

Üstelik bu konuda yapılan açıklamalar da milyonlarca kişiyi rahatlatıp sakinleştireceği yerde tam tersi oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Hakkında çıkan söylentiler onun çoktan öldüğüne kadar uzandı. Onlar da çocuklarının okul tatilini fırsat bilip biraz da olsa kafa dinlemek için kendilerini doğanın kollarına bıraktı.

Çok zor günler geçiriyorlar

Çoktan anladınız muhtemelen İngiliz kraliyet ailesinin geleceği olarak görülen Galler Prensi William ile karısı Galler Prensesi Kate Middleton'dan ve çocuklarından söz ettiğimizi...

Geçen ocak ayında karın bölgesinden büyük bir ameliyat geçirdiği açıklanan Kate Middleton uzun süre ortalarda görünmemişti.

Durum böyle olunca da kocasının onu aldattığından İngiliz kraliyet ailesi tarafından öldürüldüğüne dair çok geniş bir yelpazede onlarca iddia ortaya atıldı.

Üç ayın sonunda Kate Middleton ortaya çıktı ve başına gelenleri anlattı. Middleton, geçtiğimiz cuma akşamı yayınlanan videoda herkesi şoke eden o açıklamaya yaptı. Hangi türü olduğunu söylemedi ama net bir şekilde kanser tedavisi gördüğünü ifade etti.

Onun bu açıklamasından sonra yine iddialar dinmedi. O videonun yapay zeka ürünü olduğundan tutun da orada görünen kişinin Kate olmadığına dair söylentiler çığ gibi büyüyerek geldi.

Özetlemek gerekirse İngiliz kraliyet ailesi, en çok tanınan, sevilen ve takip edilen üyeleri yani Kate ve William üzerinden modern çağlardaki en büyük sınavını veriyor.

Hep birlikte tatil konutuna gittiler

Durum böyleyken Kate ile William'dan yeni bir haber daha geldi. Buna göre Galler çifti, çocuklarının okulunun Paskalya nedeniyle tatile girmesini de fırsat bilerek Windsor'daki Adelaide Cottage'den çıkıp Norfolk'taki diğer konutları Anmer Hall'a gitti. Yani kendilerini doğanın kollarına bıraktı.

Aslında bu noktada sıra dışı bir durum yok. Çünkü Galler çifti genel olarak bazı tatillerini bu konutlarında geçiriyor. 

İsrail Ordusu Balata Mülteci Kampı'nı bastı İsrail Ordusu Balata Mülteci Kampı'nı bastı

Paskalya tatili süresince orada Kate, çocukları George, Charlotte ve Louis ile birlikte vakit geçirip yaşadığı şokun etkisinden kurtulmaya çalışacak.

Bu tatil, önümüzdeki üç hafta boyunca resmi görevlerinden izin alan William için de bir soluklanma fırsatı olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ