Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımının performansından memnun olduğunu söyledi. Hollandalı ismin açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti

İngiliz gazetecilerin kaleci Andre Onana'nın performansı üzerinden yönelttiği sorulara cevap veren Ten Hag, "Takım olarak güzel bir oyun sergiledik. Birlikte kazanıp kaybediyoruz. Kesinlikle bir gelişim var. Takım istediğim gibi oynadı. Bu bölümde de keyifli hissettim. Sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar." şeklinde konuştu.

Hakim Ziyech'e övgü

Müsabakada 2 gol atan Galatasaraylı Hakim Ziyech'in performansını öven ten Hag, "Burada puanlar önemli. Hakim Ziyech başarılı bir oyuncu. Ekstra yetenekleri var. Takım olarak öğrenmemiz ve yaptığımız hataları düzeltmemiz gerekiyor. Önemli olan ve beni mutlu eden şey de takımın gelişmesi, daha iyiye gitmesi. Daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Altay Yavaş Yavaş Alışıyor

Erik ten Hag, milli kaleci Altay Bayındır'ın gelişim sürecine değinerek, "Kalecilerimin hepsinin performanslarından çok memnunum. Altay yavaş yavaş alışıyor. Avrupa maçlarını görüyor. Böyle kendisini geliştirmeye devam ederse illa ki oynama fırsatı bulacaktır. Bir gelişim sürecinde. Sabırlı olması gerekiyor. Umarım ilerleyen dönemlerde onu da tercih edeceğiz." ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Kaynak: AA