Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin olayı, bakanlığın yakın takibine alınarak, 600 fenomenin inceleneceği haberleriyle gündeme gelmişti.

Bugün, kamuoyunun dikkatle izlediği Polat dosyasında yeni bir gelişme yaşandı.

Hatırlanacağı üzere, Dilan ve Engin Polat çiftinin Kasım 2019'da diğer fenomen dostlarıyla birlikte çekildiği fotoğraf sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

fenomenler

Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Savcılık, bu fotoğrafta yer alan Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Özkan, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit gibi ünlü fenomenleri Polat dosyasına dahil etti.

Önümüzdeki günlerde ünlü fenomenlerin ifadelerinin alınması için emniyete çağrılacağı bildirildi. Ayrıca, Polat çiftiyle aynı masada oturan diğer kişilere de yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Yurt dışı çıkış yasağı getirilen Eylül Öztürk, konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu. Öztürk, 'Soruşturmaya dahil olduğumuzu öğrendim. Bu beni memnun etti. Sona yaklaşıyoruz gibi görünüyor. Ancak ben zaten yurt dışındayım, bu durum nasıl işleyecek bilmiyorum. Avukatıma danışacağım' dedi.

Açıklamasının devamında Öztürk, 'Korumaya çalıştığım imajın çöp olduğuna, insanların gözündeki konumumun ne hale geldiğine, sağdan soldan gelen bakışlar karşısında ezildiğime, ailemin her arayana kendilerini ispat etmeye çalıştıklarına yanıyorum... Çok büyük bedeller ödedim' şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ