Galatasaray ortaya koyduğu istikrarlı performans ile dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey için elini güçlendirmek istiyor. Avrupa oynana 25 maçın tamamında 11'de kendisine yer bulan Boey, Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin transfer listesinde de yer alıyor.

Sabah'ın haberine göre: Sarı-Kırmızılı ekip 480 euro ile en az kazanan yabancı oyunculardan birisi olan Boey için yeni sözleşmede 2 milyon euroyu gözden çıkarmış duruma. Fakat ortak bir noktada anlaşma sağlanamazsa o vakit Fransız yıldızı satışı gündeme gelebilir.

Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi

Sözleşme Uzatma Senaryosu:

Sacha Boey'in mevcut sözleşmesi 1.5 yıl sonra sona eriyor. Galatasaray yönetimi, Fransız sağ bekin sözleşmesini uzatmak istiyor.

Ancak, Boey'in henüz sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği belirtiliyor. Sarı-kırmızılılar, Boey'i takımda tutarak istikrarlı performansından yararlanmak istiyor.

Satış senaryosu:

Ocak ayına kadar Sacha Boey, sözleşmesini uzatmamayı tercih ederse, Galatasaray yönetimi satış opsiyonunu değerlendirebilir.

2000 doğumlu sağ bek, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çektiği için İtalyan, İngiliz ve Fransız kulüplerinin transfer listesine girdi.

Sezon başında Bournemouth'un yaptığı 12 milyon Euro'luk teklifi reddeden Galatasaray, Boey için en az 20 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli bekliyor.

Boey'in kararına bağlı olarak, Galatasaray'ın ya sözleşmesini uzatma ya da oyuncuyu satma seçeneklerini değerlendireceği belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ