İzmir'de, Göztepe taraftarlarından kaçarak iş yerlerine sığınan bir kişiyi kalabalık taraftar grubuna vermeyen iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi. Kavgaya karışan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Milli judocular, Abu Dabi'deki dünya şampiyonasında tatamiye çıkacak Milli judocular, Abu Dabi'deki dünya şampiyonasında tatamiye çıkacak

1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, evinde Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla yenerek Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselen ikinci takım olmuştu.

Maçın bitiminden sonra binlerce taraftar, takımlarının başarısını doyasıya kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi'nde olaylar yaşandı.

İddiaya göre, kalabalık Göztepe taraftarlarının peşinde olduğu kimliği belirsiz bir genç, Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, genci darp etmek isteyen taraftarlara engel olmak için içeri girdi. Sözlü tartışmanın ardından taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı.

Kavga anı kamerada

İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Görüntülerde, iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları görülüyor.

Bu esnada kavganın ortasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan iş yeri sahibinin, kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu anlar da kaydedilmiş. Ayrıca, kavganın yaşandığı esnada iş yerinin önündeki masada oturan müşterilerden bir kızla yanındaki kadının da kavganın ortasında kaldığı görülüyor.

Aynı caddede, taraftarların kendi aralarında çıkardıkları bir başka kavga da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, kalabalık bir grubun kavga esnasında yere düşürdükleri bir şahsa tekmeler attığı anlar görülüyor.

Kavgaya karışan 6 kişiye gözaltı

Öte yandan, motosikletiyle gelerek kavgaya dahil olan iş yeri sahibinin başından yaralandığı olayla ilgili 6 şüphelinin gözaltına alındığı ve kavgaya 

Kaynak: İHA