Ayaz Koç, 81 ili gezerek çocukları sevindirmek için Örümcek Adam kostümüyle yola çıkmış bir gezgin. Geçen hafta 32. şehri olan Hatay'a ulaşan Koç, Kaptan Paşa Camisi'nde bayram namazı kılmaya karar verdi.

Cemaat Panikledi

Namazda Örümcek Adam kostümüyle gören cemaat, maskeli bir kişinin camide olduğunu düşünerek polise ihbarda bulundu. Kısa sürede camiye gelen polisler, Koç'u yaka paça dışarı çıkardı.

Hatayda Orumcek Adam Kostumuyle Bayra 38683 (1)

Polisler Durumu Anladı

Koç, polis ekiplerine projesini ve amacını anlattı. Şüpheli bir durum olmadığını anlayan polisler, Koç'u serbest bıraktı.

BEDAŞ'tan abonelere tazminat ödemesi mesajı! BEDAŞ'tan abonelere tazminat ödemesi mesajı!

Olay Yeri Görgü Tanığı

Bir cami avlusunda namaz kılarken Örümcek Adam kostümlü bir adam gördüm. İlk başta şaşırdım ve tedirgin oldum. Polisler geldiğinde adamın bir projeyle yola çıktığını ve amacının çocukları sevindirmek olduğunu öğrendim.

Sosyal Medya Tepkileri

Olay sosyal medyada da yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Koç'un kostümünü uygunsuz bulurken, bazı kullanıcılar ise projesini takdir etti.

Ayaz Koç'un Açıklaması

Koç, olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Kimseyi tedirgin etmek gibi bir niyetim yok. Amacım sadece çocukları sevindirmek ve 81 ili gezmek. Kostümümün namaz kılmaya uygun olmadığını fark ettim. Bundan sonra daha dikkatli olacağım." dedi.

Kaynak: DHA