George Clooney'le Brad Pitt yıllar sonra aynı filmde buluştu George Clooney'le Brad Pitt yıllar sonra aynı filmde buluştu

Hürriyet Gazetesinin haberine göre: Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü çift, düğün tarihi ve aynı eve çıkma planları hakkında konuşmayı reddetti. Pınar Deniz, “Belki de nazardan korktuğumuz içindir. İşimizin önüne geçsin de istemiyoruz ve sadece ikimiz de işimize odaklanmak istiyoruz” dedi.

Tektaş Yüzüğü Gözlerden Sakladı

po-ınar

Kanal D’nin reyting rekorları kıran “Yargı” dizisinde hayat verdiği ‘Ceylin’ karakteriyle beğeni toplayan Pınar Deniz, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Parmağındaki tektaş yüzüğü dikkat çeken ünlü oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtlamak istemedi. “Hemen saklayayım elimi. Biz Kaan ile konuşmama kararı aldık. Sizin de saygı duymanızı bekliyorum” diyen Pınar Deniz, düğün tarihi ve aynı eve çıkma planlarıyla ilgili sorulara da yanıt vermeyerek yoluna devam etti.

Emmy Ödülüne Layık Görülen Dizide Rol Alıyor

Pınar Deniz, Uluslararası Emmy Töreni’nde ‘Telenovela’ ödülüne layık görülen “Yargı” dizisi hakkında da konuştu. “Harika bir ödül aldık. Çok mutlu ve gururluyuz. Açıkçası kazanamayacağımızı düşündüm çünkü çok güçlü rakipler vardı. Ödülden sonra bol bol eğlendik, dans ettik. Şimdi daha çok çalışıp daha iyi ödüller almak hedefimiz” dedi. 

pinar-deniz-6

Kaynak: HABER MERKEZİ