Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ankaragücü'ne karşı oynadıkları maçta istedikleri performansı ortaya koyamadıklarını belirtti.

Maçı kaybetmelerinin beklenmedik bir durum olduğunu ifade eden Kartal, oyuncularıyla maç sonrası içeride de konuştuklarını ve birlikte ders çıkarmaları gerektiğini vurguladı.

Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupadan elendikleri için hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getiren Kartal, maçın başında Cengiz'le buldukları pozisyonu değerlendirebilmiş olsalardı durumun farklı olabileceğini ifade etti. Bu sezon olmayan bir şekilde tepki gösteremeden kaybettiklerini belirtti.

Teknik direktör Kartal, "Bugün istediğimiz performansı sergileyemedik. Önceki maçlarda olduğumuzdan farklıydık. Ancak biz Fenerbahçe'yiz ve önümüze bakacağız. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız." şeklinde konuştu.

Eski Avustralyalı futbolcu Foster, İsrail'in üyeliğinin askıya alınması için FIFA'ya çağrı yaptı Eski Avustralyalı futbolcu Foster, İsrail'in üyeliğinin askıya alınması için FIFA'ya çağrı yaptı

Kartal'dan Galatasaray maçı sözleri!

İsmail Kartal açıklamasında; "Dünkü maçta neler yaşandığını herkes biliyor. Ben bununla alakalı ne söyleyebilirim ki? Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biz penaltı kazanıyoruz herkes ayağa kalkıyor. Halbuki verilmeyen penaltılarımız da var aynı maçta." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ