Kamyonet anayola çıkarken otomobile çarptı

Kaza, dün gece Muratpaşa ilçesi Çallı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sipahiler Köyü istikametinden gelen Mehmet Bayrak (42) yönetimindeki 67 SE 550 plakalı kamyonet, anayola çıkmak isterken Bartın istikametinden gelen Zeyit Baş (41) yönetimindeki 67 AAH 518 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından otomobilde yangın çıktı. Alevler içinde kalan otomobil sürücüsü Zeyit Baş, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen otomobil tamamen yandı. Yaralılar ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Jandarmadan Sinop merkezli uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı Jandarmadan Sinop merkezli uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı

Otomobil sürücüsü kurtarılamadı

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Zeyit Baş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Mehmet Bayrak’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kamyonet yolcusu Hasan Köroğlu’nun (45) durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Zeyit Baş’ın, İstanbul’a gidecek bir tanıdığını terminale yetiştirmek için yola çıktığı ve kullandığı aracın LPG’li olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: (İHA)