Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine konu olan Deniz Akkaya, yaptığı son dakika açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Ünlü manken, 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söyledi. Açıklamanın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girerek; ünlü ismin 16 yaşındaki kızını koruma altına aldı. 

Balkona kilitledi

Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah, tüm annelere sabır versin.


Son dakika açıklaması geldi.

Deniz Akkaya, geçtiğimiz saatlerde Twitter (X) hesabından yaptığı uzun bir açıklamayla gündeme geldi. Akkaya, 16 yaşında olan kızı Ayşe'nin kendisinden sakladığı telefonuna el koyduğunu söyledi. Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını vurgulayan Akkaya, sözlerine '1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimiyle hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü' diyerek başladı.

Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi

Kaynak: HABER MERKEZİ