Bugün, Filistin'deki acımasız zulmü gerçekleştirenler, isimleri firavunla aynı nefretle anılacaklarını bilmelidir. Bu vahşeti durdurmak için hangi trajediyi bekliyorsunuz? Filistin'deki haksız işgale son verilmelidir.

Prof. Dr. Abdıldacan Akmetaliyev’den İttifak’a ziyaret Prof. Dr. Abdıldacan Akmetaliyev’den İttifak’a ziyaret

emine haber ici foto

"BİZ DE ELİMİZDEKİ ARAÇLARLA NÖBET TUTALIM"

Biz, kendi dışındakileri değersizleştiren bu karanlığa boyun eğmeyeceğiz. Masumları, kadınları ve çocukları geldikleri yerlere göre değerlendiren zihniyetin karşısında duracağız. Bu bir savaş değil, iyinin güzelin, kötünün ise batılın kavgası.

Gazze'de kitlesel bir kıyım devam ederken, ses olmak için sizi davet ediyorum. Ateşkese kadar, elimizdeki imkanlarla nöbet tutmaya hazırız.

Bir araya geldiğimizde çok daha güçlü bir sesimiz oluyor. Gel, Filistin'de barış için bir inisiyatif oluşturalım.

emine haber içi

"GAZZE AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN YENİDEN İNŞA EDİLMELİDİR"

Tam bağımsız bir Filistin ile iki devletli bir çözüm sağlayalım. Gazze'nin çocuklarına, aydınlık bir gelecek sunacak şekilde yeniden inşa edilmelidir.

BM ve İslam İşbirliği Teşkilatları gibi kuruluşlar, İsrail tarafından yıkılan binaların yeniden inşası için bir fon oluşturmalıdır.

Kalıcı barış için çabalıyoruz. Bu karanlık tablonun karşısında bir Filistin hayal ediyoruz. Babaların, çocuklarıyla korkusuzca buluştuğu bir Filistin.

Kaynak: (AA)