Premier Lig'de Manchester City ile Wolverhampton kozlarını paylaştı. Manchester City müsabakadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın yıldızı 4 gol atan Erling Haaland oldu.

Manchester City'nin hızlı başladığı maçta Erling Haaland ilk yarıda hat-trick yaptı. Norveçli forvet 12, 35 ve 45+3'te fileleri bularak takımının ilk yarıyı 3-0 önde kapamasını sağladı.

Wolverhampton 53'te Hee-Chan ile farkı ikiye indirse de bu golden bir dakika sonra yine Erling Haaland sahneye çıktı ve hem kendisinin hem de takımının 4. golünü kaydetti: 4-1.

Liverpool'da Klopp'un yeri kimin belli oldu: Arne Slot'la anlaşmaya vardılar Liverpool'da Klopp'un yeri kimin belli oldu: Arne Slot'la anlaşmaya vardılar

Maçta son sözü 85. dakikada Julian Alvarez söyledi ve müsabaka 5-1 sona erdi.

Arsenal'ın 83 puanla liderlik koltuğunda oturduğu Premier Lig'de, maç eksiği bulunan Manchester City, 82 puanla başkent ekibini takip ediyor.

Manchester City ligde gelecek hafta Fulham ile deplasmanda karşılaşacak. Wolverhampton ise Crystal Palace'ı konuk edecek.

Erling Haaland'dan 6. hat-trick

Erling Haaland, İngiltere Premier Lig'de çıktığı 63. maçta 6. hat-trick'ini yaptı. Norveçli forvet 5 hat-trick'i bulunan Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie, Andy Cole ve Dimitar Berbatov'u geride bıraktı.

Kaynak: AA