Erdoğan ABD Kongresi'ne ve Netanyahu'ya tepki gösterdi: Katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi Erdoğan ABD Kongresi'ne ve Netanyahu'ya tepki gösterdi: Katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi

Meral Akşener'e karşı muhalefet eden Arzu Önşen, savcılığa yaptığı şikayette, Akşener'in kullandığı iddia edilen 'İçinizden geçerim ve 'or..pu derler'şeklindeki küfürlü ve hakaret içeren sözleri dikkat çekiyor.

İYİ Parti'de kriz derinleşiyor!

Yenişafak'ın haberine göre: İYİ Parti içinde yaşanan kriz, eski mali işlerden sorumlu genel başkan ve aynı zamanda Meral Akşener'in öz yeğeni Ümit Dikbayır'ın yolsuzluk iddialarıyla daha da derinleşti. Yolsuzluk iddialaryla sarsılan parti içinde çekişmeler ve istifalar da artış yaşandı.

Arzu Önşen'in şikayet dilekçesi ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e muhalefet eden isimlerden biri olan Arzu Önşen, Akşener'e yönelik çirkin sözler içeren bir şikayet dilekçesi hazırladı. Önşen, savcılığa sunduğu dilekçede, Akşener'in kendisine yönelik tehdit ve hakaretlerini detaylı bir şekilde aktarıldı.

Meral Akşener'in akçeli işleri araştırılması yönündeki talebe verdiği tepki de kayıtlarda yer aldı. Arzu Önşen'in, partiye bir şahsın 200 milyon ödeme yapması sonucu vekil adayı olarak gösterilmesi örneğinden sonra Akşener'in, “Arzu, madem öyle çık karşıma aday ol Arzu. Senin içinden geçerim… Ama genel kurulda bu para pul işlerini karıştırırsanız, bu konulara girerseniz sizin içinizden geçerim." dediği ortaya çıktı.

Akşener'in çirkin sözleri kayıtlara geçti!

Dilekçede, Akşener'in özellikle "Senin içinden geçerim" ve "'or..pu derler" şeklinde ifadeler kullandığına dikkat çekiliyor. Bu sözlerin partideki muhalefeti sindirmek adına kullanıldığı iddia ediliyor. Önşen'in “Ben ‘para verdik’ diyenleri GİK kararı ile Disiplin Kuruluna gönderelim. Yaptıkları açıklamaların savunmalarını yapsınlar. Sözleri ve eylemleri partimizi küçük düşürüyor. Gözlerimizi kapayınca bu sorun hallolmuyor, insanlar konuşuyor. Çenelerini kapatmak için GİK olarak bizim bu konu üzerine eğilmemiz ve gereğini yapmamız lazım.” sözleriyle adı akçeli işlere karışanların disipline sevk edilmesi talebi üzerine Meral Akşener ağzını tamamen bozuyor.

Akşener'den "or..pu" derler."li sözler!

Meral Akşener, Önşen'e "Sen biliyor musun? Bizim toplumumuzda bir kadın ve bir erkek yan yana oturduğu zaman kadın için "or..pu" derler." ifadeleriyle cevap veriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ