İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mersin'de düzenlenen "MAHZEN-4" operasyonunda "Süleler" olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sırasında elebaşının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-31" operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı Terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-31" operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı

Yerlikaya, Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız. ifadelerini kullandı.

Suç kayıtları kabarık!

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda 5 adet ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu.

Bakan Yerlikaya'dan polise teşekkür!

Bakan Ali Yerlikaya 'Başaralı operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle' diyerek emniyet teşkilatını tebrik etti.

Muhabir: Mehmet Beytül