Eşcinsellik ve Aile İfsadı

LGBT DEĞİL!.. EŞCİNSEL!..

Dünyada ve Türkiye'de sıkça tartışılan ve tabu haline getirilen konular arasında yer alan eşcinsellik ve aile ifsadı üzerine derinlemesine bir bakışla yeni bir yol haritasına ihtiyacımız var…

Eşcinsellerin gerçek yaşam hikâyeleri ve itirafları ile şimdiye kadar LGBT’nin oluşturduğu ve tabu haline gelen “Eşcinsellik Doğuştandır ve Psikolojik Rahatsızlık Değildir” algısı Üzerinden yapılan propogandaları ve uluslararası örgütlerin bu çevrelere sağladığı destekler yüzünden bir çok gencin hayatı karardı ve bu gün bu kötü gidişe dur demek için yeni bir fırsat doğdu.

Bu anlamda bu kitap, Amerikan Psikiyatri Birliği'nin (APA) 1973'te eşcinselliği psikiyatrik bir bozukluk olarak sınıflandırmaktan çıkarmasının ve 1 yıl sonra eyalet yasası haline gelmesinin perde arkasını deşifre ederek bu konudaki algıyı ve gerçekleri gün yüzüne çıkaran önemli bir adımdır.

1973’de sadece APA’ya darbe yapılmadı aynı zamanda TIP literatürüne de bilim adı altında darbe yapıldı. İşte bu kitap insanların hem sağlığına hem de ahlaklarına uzanan elleri de deşifre etmektedir.

Muhammet Binici Ben Kimim Kitap

KİTAP TANITIMI:

Kitap Adı: "Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi"

Yazar: Muhammet Binici

(Gazeteci, Yazar, TV Program Yapımcı ve Sunucusu, Bilişim Teknolojileri ve Sosyal Medya Uzmanı)

Eşcinsellerin yaşamlarına ve iç dünyalarına gerçek hikâyeler ve uzman yorumları ile odaklanma

8 yıllık bir çalışmanın ürünü olan kitap, eşcinsellerin itiraflarını ve uzman değerlendirmelerini sunuyor.

"Benim Ailem Belgeseli"nin kitaplaştırılmış şekli olarak çeşitli bölgelerden tedavi ve terapi ile sağlıklarına kavuşan eşcinsellerin hikâyelerini ve Tedavi ve terapi ile iyileşen eşcinsellerin tabuları alt üst eden itiraflarınndan oluşuyor.

YAZARIN ÇALIŞMALARI:

Muhammet Binici:

Eşcinsellik ve aile ifsadı konularını ele alarak tabuları yıkmayı hedefliyor.

Engellemeler ve tehditlere rağmen konunun detaylarına inerek ezberleri bozmak için çaba sarf ediyor.

Eserinde eşcinsellerin itiraflarının yanı sıra uzman akademisyenlerin değerli katkılarını da bulunduruyor.

Gayr:

Eşcinsellik doğuştandır psikolojik rahatsızlık değildir, eşcinseller iyileşip asli fıtratlarına dönemezler algısını çürütmek.

Tedavi ve terapiyle iyileşen eşcinsellerin itiraflarıyla eşcinselliğin doğuştan olmadığını psikolojik bir rahatsızlık olduğunu ispatlayarak yanlış bilinen doğruları düzeltmek ve toplumsal bilinç oluşturmak konusunda katkı sağlıyor.

Sonuç:

Kitap, gerçek yaşanmış hikâyelerle desteklenerek ve eşcinsellerin itirafları ile eşcinselliğin doğuştan olmadığını ve psikolojik bir rahatsızlık olduğunu ortaya koyuyor.

Tedavi ve terapiyle iyileşen eşcinsellerin itirafları ile ezberleri bozarak, ideolojik bir yapıya bürünen ve ahlak terörü haline gelen LGBT’nin 1960’dan günümüze oluşturduğu “Aileyi İfsad” etme çabasındaki çevrelere karşı toplumun harekete geçirilmesinde etkili bir proje olarak karşımıza çıkıyor..

İletişim ve Destek:

Kitap hakkında daha fazla bilgi ve kampanyaya destek için:

Muhammet Binici

0533 266 29 39

[email protected]

"KİTAP HAKKINDA NE DEDİLER:*

“Bu kitap ülkenin fabrika ayarlarıyla oynama cesaretini kendinde bulanlara bir cevap niteliğindedir. Aynı zamanda ülkemizin fabrika ayarlarına dönüşünün gerekliliğini eğmeden bükmeden, amasız ve fakatsız ortaya koyan ilk çalışmalardan biridir.”

Prof. Dr. Esat ARSLAN

“Gariban köşelerdeki belki de hükmen ‘yok’ hâle gelmiş kişilerin dertlerini dinlemek, içinde bulundukları acınası durumlara nasıl geldiklerini, bir zamanlar kendi mahallesinde de olsa kendi çapında bir ‘fenomen’ veya bir ‘star’ iken  şimdi ne hâle düştüklerini, uyuşturucu, fuhuş, alkolizm, organ mafyasının... elinde nasıl gün geçirdiklerini topluma anlatmak... içimizdeki burukluk ve şımarıklığın en azından çatışmasını seyredip doğru eylem tarzını harekete geçirirsek, sanıyorum bizde iyiye doğru bir inkılâb başlayacaktır.”

Prof. Dr. Orhan ÇEKER

“M. Binici’yi bu cesur adımından ötürü tebrik ediyorum. Eşcinsellerin gerçek hikâyelerini dile getirerek toplumda önemli bir farkındalık oluşturması, eşcinsellerin gerçek itiraflarıyla aslî fıtratlarına dönme ve iyileşme yolunu açarak, tabuları yıkmalarına katkıda bulunması takdire şayan.”

Prof. Dr. Ebubekir SOFUOĞLU

“…M. Binici bu çalışmasıyla, eşcinselliğin doğuştan gelen bir kimlik değil, İstanbul Sözleşmesi’ndeki kabulün aksine, tedavi edilebilir bir psikolojik rahatsızlık olduğunu ve kurtuluşun nasıl olabileceğini pek çok kişinin itirafları ile ortaya koymuş bulunmaktadır. Bu kitabın, yanlış varsayımlar üzerinde çürütücü etkileri ve bu psikolojik rahatsızlıkların giderilmesi yönünde fevkalade olumlu katkıları olmasını diliyorum.”

Prof. Dr. H. Fehim ÜÇIŞIK

“M. Binici’nin toplumsal sorumluluk, araştırma ve emek mahsulü elinizdeki kitabının, çeşitli taciz ve etkiler ve hatta ekonomik ve sosyal, kültürel güç kullanımı dâhil, olumsuz örnek oluşturan kişi, örgüt, topluluk ve etkinliklerin yönlendirmesi ile normal olmayan alışkanlık ve davranışlara iteklenen çocuklarımızın hedonist ve her türlü ahlak dışı zevkci alışkanlıkları teşvik eden ve besleyen kişi, topluluk ve menfaat çetelerine karşı koruyucu önlemlerin alınmasına vesile olmasını dilerim.”

Prof. Dr. Ömer Âdil ATASOY

“M. Binici bu kitabında gerçek hayat hikâyeleri üzerinden sosyolojik bir okuma yapmaya çalışmış. İtiraflar aslında din, ahlâk, gelenek, biyolojik cinsiyetinden kopartılmış bireylerin tekil acılarında, toplumda giderek kangren hâle gelen dağılan ailelerle birlikte LGBT’ye pozitif ayırımcılık ve toplumsal cinsiyet tartışmalarının gölgesinde gelişen bir millî felakete dikkatimizi çekmektedir.”

Abdurrahman DİLİPAK

“M. Binici bu sefer de ülke gündeminde göz ardı edilen, basın tarafından işlenmeyen, hatta kaçınılan bir konuda kendi gazetecilik anlam ve değerleriyle kalıcı bir esere imza atmıştır. Kitabının da yine programları gibi ailenin korumasında gelecek nesillerin sağlıklı, ahlâklı ve huzurlu gelişmesinde kurulan tüm tuzaklardan korunabilecek yolları açması dileğimle...”

Dr. Erkut ERDOĞAN

“M. Binici’nin ele aldığı önemli konuların, açmazda olan kimi yürekleri cesaretlendireceği, tedavi ve terapi süreçleriyle onları topluma kazandıracağı ümidi ile yazarı tebrik ediyorum.”

Prof. Dr. Süleyman DOĞAN

“Bu kitap, sosyal medya üzerinden LGBT, eşcinsellik gibi alanlarda milletimizin nasıl aldatıldığını gençlerimizin tuzağa çekildiğini göstermekte, bunun toplumda nasıl bir bunalıma sebep olduğunu anlatmaktadır. Sahasında ilk olması, bizzat bu tuzağa düşmüş kurban haline gelmiş insanlarla birebir görüşülerek yazılanlar, milletimizin gözünü açacak mahiyettedir.”

Suat GÜN

“M. Binici, Benim Ailem Belgeselinde misafir ettiği çocukların yaşadıkları acıları, umutlarını ve mücadelelerini anlattığı bu kitabının her bir sayfası, içindeki karanlığı aydınlığa çıkarma mücadelesi veren cesur yüreklerin hikâyeleriyle dolu. Okuyanların, ufkunu açacak, bilmedikleri duymadıkları konuları gündemine alıp düşünmelerine vesile olacağı kanaatindeyim.”

Ahmet Ziya İBRAHİMOĞLU

“Türk-İslam ahlakının tefessüh etmesi için stratejik bir akıl öncülüğünde milletimizi hedef alan operasyonlara karşı, aile birliğimizi, milli ve manevi değerlerimizi ayakta tutmanın reçetelerini fert özelindeki hayat tecrübeleri ışığında ortaya koyan bu eser vesilesiyle Muhammed Binici’ye şükran borçluyuz.”

Av. Faruk KELEŞTİMUR

“Kitap, toplumun derin yarasına merhem olacak çözümlerle dolu bir içeriğe sahiptir. Binici'nin derinlemesine araştırmaları ve yaşanan gerçek hikâyelerle desteklenen anlatımı, okuyucuların bu sorunu daha yakından anlamalarını ve çözüm için adımlar atmalarını sağlayacaktır.”

Halis ÖZDEMİR

Türkiye'nin üzerine oynanan oyunları anlamak, aile ve neslimizin kurtuluşu için önemli bir adımdır. "Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi" adlı kitap, bu oyunları görmemize ve anlamamıza yardımcı oluyor ve dünyada ilk kez şimdiye kadar eşcinsellikle ilgili oluşturulan tabuları yine eşcinsellerin itirafları ile yıkıyor.

Kitap hakkındaki görüşlerin tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.bncmedyahaber.com/kategori-benim-ailem-56.html

Kaynak: HABER MERKEZİ