Norveç'in başkenti Oslo'dan İstanbul Havalimanı'na düzenlenen ilk sefer için dış hatlar terminali giden yolcu katı E1 kapısında tören düzenlendi. Norwegian Air'e ait DY-1278 sefer sayılı Boeing B737-800 tipi uçak, saat 19.45 sıralarında 157 yolcusu ile Oslo'dan İstanbul Havalimanı'na indi. Uçuş ekibi İGA yetkilileri ve yolcu hizmetleri personeli tarafından çiçeklerle karşılandı ve pasta kesimi gerçekleşti.

Haftada İki Sefer

Norwegian Air Shuttle tarafından Oslo-İstanbul hattında haftada iki kez sefer düzenlenecek. Çarşamba ve pazar günleri gerçekleştirilecek uçuşlar, Boeing B737-800 model uçaklarla yapılacak.

İstanbul Havalimanı'na Uçan Havayolu Şirketi Sayısı 102'ye Yükseldi

Norwegian Air Shuttle'ın İstanbul Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirmesinin ardından İGA İstanbul Havalimanı'na uçan havayolu şirketi sayısı 102'ye yükseldi. Bu sayede Norwegian Air Shuttle, İstanbul Havalimanı'na uçan 102. havayolu şirketi olma unvanını da elde etmiş oldu.

Ukrayna'dan Sinop'a kaçan beyaz balina Aydın'ın unutulmaz hikayesi.. Ukrayna'dan Sinop'a kaçan beyaz balina Aydın'ın unutulmaz hikayesi..

İstanbul Havalimanı, Havacılık Sektöründe Önemli Bir Merkez Olmaya Devam Ediyor

İstanbul Havalimanı, artan havayolu şirketi sayısıyla birlikte havacılık sektöründe önemli bir merkez olmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi havaalanlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Havalimanı, her geçen gün daha fazla havayolu şirketine ev sahipliği yapıyor ve bu sayede Türkiye'nin havacılık sektörüne de önemli katkılar sağlıyor.

Kaynak: İHA