Olay nasıl gelişti?

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Altıntaş Mahallesi Ahmet Besim Uysal Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, müteahhit Semih Köse ile emlakçı S.B. arasında, omuz atma nedeniyle sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve iki taraf da birbirine yumruk attı. Bu sırada Semih Köse, elindeki alkol şişesini kırıp S.B.'ye saldırmak istedi. Ancak S.B., elindeki bıçakla Semih Köse’yi göğsünden yaraladı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Polis ekipleri, S.B.'yi suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise Semih Köse’yi ambulansla Urla Devlet Hastanesine götürdü. Ancak Semih Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Semih Köse’nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

19 ilde dolandırıcılara baskın! 51 zanlı yakalandı-İzle 19 ilde dolandırıcılara baskın! 51 zanlı yakalandı-İzle

3 kardeş tutuklandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, S.B.'nin kardeşleri Sercan B., Serkan B. ve Taylan B.'yi de gözaltına aldı. 3 kardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 3 kardeş, tutuklanma kararıyla cezaevine gönderildi.

Kaynak: (İHA)