İşte OnePlus 12'nin beklenen teknik özellikleri ve tasarım detayları:

Güçlü Performans

OnePlus 12, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonun büyük ölçüde kesinleşen özellikleri arasında, 16 GB LPDDR5X RAM bulunuyor. Ancak son söylentilere göre, 24 GB RAM'e sahip bir versiyonun da olabileceği konuşuluyor.

Büyük Ekran

OnePlus 12'nin 6.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyordu, ancak güncel sızıntılara göre, telefonun 6.82 inçlik LTPO AMOLED bir ekrana sahip olacağı ifade ediliyor. Bu ekran, 1440 x 3168 çözünürlüğünde ve 120 Hz yenileme hızına sahip.

Geniş Dahili Depolama

Dahili depolama alanında önemli bir gelişme söz konusu. OnePlus 12'nin 24 GB RAM'e sahip versiyonunda dahili depolama alanının 1 TB olacağı iddia ediliyor.

Bakan Uraloğlu, SpaceX'in Texas'taki üretim ve fırlatma tesisini inceledi Bakan Uraloğlu, SpaceX'in Texas'taki üretim ve fırlatma tesisini inceledi

Gelişmiş Kamera Sistemi

Telefonun kamerası oldukça iddialı. Üçlü arka kamera sistemi, 50 MP ana kamera, 50 MP geniş açılı lens ve 64 MP telefoto kamera içeriyor. Bu, OnePlus telefonlarında ilk kez bir telefoto kamerasının kullanılacağı anlamına geliyor.

Kameraların Detayları

Telefoto kamerasının OmniVision OV64B, ana kameranın ise Sony IMX966 sensörüne sahip olduğu belirtiliyor.OnePlus 12'nin resmi tanıtımı öncesinde bu sızıntılar, telefonun beklentileri karşılayacak güçlü bir donanıma ve gelişmiş kamera özelliklerine sahip olacağını gösteriyor. Resmi açıklama ile birlikte OnePlus 12'nin tüm detayları netleşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ