Pakistan Başbakanı ile Erdoğan çiftinin samimi sohbeti
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in, Erdoğan çiftine ülkesinden mango getirdiğini söylemesi ve aralarında geçen muhabbetin samimiliği gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılan devlet başkanlarından olan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in, Erdoğan çifti ile yaptığı sohbet ve Pakistan'dan getirdiği hediyeler dikkat çekti.

SOHBETİN SAMİMİYETİ GÜNDEM OLDU

Pakistan medyası, Şerif'in hediye olarak Türkiye'ye mango götürdüğünü ve bunları Erdoğan'a teslim ettiğini belirtirken, paylaşılan video görüntülerinde, Şerif ile Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın sohbetinin samimiyeti de gündem oldu.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, "Pakistan halkı sizin seçilmenizden dolayı çok mutlu. Davetiniz için çok teşekkür ederim, mutlu anınızı bizimle paylaştınız" ifadelerine yerirken Pakistan'dan mango getirerek hediye ettiğini söyledi. Bunun üzerine Erdoğan, "Nerede mangolar?" diye sordu.

"ONA YASAK"

Erdoğan çifti, mangoların eve yollandığını öğrenince Erdoğan baş parmağını kaldırarak memnuniyetini gösterirken gülümsedi.
Şerif de Emine Erdoğan'a dönerek, "Mangoların yarısı sizin, yarısı kardeşimin" dedi. Bunun üzerine Emine Erdoğan, “Ona yasak.” dedi. 

(HABER MERKEZİ)

Editör: Melek Aydın