Açılışta konuşanlar

Açılış töreninde konuşan Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Palandöken Kayak Merkezi’nin Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olduğunu belirtti. Altınok, “Palandöken, kayağın ana merkezi konumunda. Burada hem spor hem de eğlence yapabilirsiniz. Palandöken, Erzurum’un gururu ve markasıdır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Palandöken’in her yıl daha da geliştiğini ve cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Sekmen, “Palandöken, kış sporlarının yanı sıra kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerine de ev sahipliği yapıyor. Palandöken, Erzurum’un geleceğidir” diye konuştu.

Elektrikli testere yüzüne çarptı! Bir gözünü kaybetme riski var Elektrikli testere yüzüne çarptı! Bir gözünü kaybetme riski var

Gösteriler büyüledi

Açılış töreninde, dev Türk bayrağı ile zirveden kayan kayakçılar büyük alkış aldı. Ardından meşaleli kayak gösterisi yapıldı. Gösteride, karanlıkta meşalelerle süslenmiş kayakçılar, renkli görüntüler oluşturdu. Kar motorlarının da gösteri yaptığı açılışta, katılımcılar keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: İHA