Polis Memuru Sırtından Bıçaklandı

Olay, dün gece saat 23.00 sularında Kocagür Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri durumundan şüphelendikleri 09 FK 205 plakalı aracı durdurmak istedi. Ancak araç sürücüsü polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu araç köy içinde yakalandı. Araçtaki şüpheliler ile köylüler polise direnerek şüphelilerin alınmasını ve aranmasını engellemeye çalıştı. Bu sırada çıkan arbedede polis memuru N.H.T sırtından bıçaklanarak yaralandı.

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olayın asıl faili olduğu iddia edilen A.T isimli şahıs ise kaçmayı başardı. Bunun üzerine güvenlik güçleri, termal kamera, gece görüş cihazları ve akrep isimli zırhlı araçlarla operasyon başlattı. Kocagür Köyü ve çevresindeki yüzlerce dönüm alanda onlarca ev ve ahır didik didik arandı. Aydın Emniyet Müdürü Suat Ekici ve jandarma komutanlarının da takip ettiği operasyonda Özel Harekat ve JASAT ekipleri de destek verdi.

Yaklaşık 3 saat süren operasyon sonucu kaçacak yeri kalmayan zanlı A.T, telefonla polisi bizzat kendisi arayarak yerini ihbar etti. Zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayda yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu, gözaltına alınan 5 zanlının sorgusunun devam ettiği belirtildi. Bu arada zanlıların bazılarının çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: (İHA)