Popstar yarışmasında tanınan ve yıldızı parlayan isimlerden biri olan Bayhan'ın son halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Bayhan

Medyatava'nın haberine göre; Bambaşka bir görünüme sahip olan Popstar Bayhan'ın "Fly Me To The Moon" performansı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Popstar şarkı yarışmasının unutulmaz isimleri arasında yer alan Bayhan Gürhan, yarışma sürecinde önemli bir çıkış yakalamıştı.

Bayhan 3

Popstar yarışmasında üçüncülüğü elde eden Bayhan, günümüzde de zaman zaman gündeme geliyor. Ercan Saatçi, Armağan Çağlayan ve Deniz Seki'nin sunduğu yarışmada önemli bir çıkış yakalayan Bayhan, müzik kariyerine devam ederek zaman zaman ses getiren çalışmalar yapıyor.

Bayhan 5

Popstar Bayhan, müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Bayhan 6

Bayhan, "Unchained Melody" performansıyla büyük ilgi görmüştü. Özellikle bıyıklı ve farklı tarzıyla o dönemde adından sıkça söz ettirmişti.

Bayhan 7

Haluk Levent kanserle mücadele eden ablasına destek olmak için saçlarını kazıttı Haluk Levent kanserle mücadele eden ablasına destek olmak için saçlarını kazıttı

Popstar isim yeni performansıyla da dikkat çekti. "Fly Me to the Moon" yorumu, Popstar Bayhan'ın müzikal çeşitliliğini ve yeteneğini bir kez daha gösterdi.

Bayhan 8

Kaynak: HABER MERKEZİ