Meksika Körfezi’nde bulunan ve ‘cadı şişeleri’ olarak adlandırılan cam şişeler görenleri korkuttu. Ürkütücü geçmişi olan bu şişeler için araştırmacılar ‘sakın açmayın’ önerisinde bulundu.

Ekran görüntüsü 2023-11-27 200436

Simpsonlar’ın 2024 tahminleri akıllara durgunluk veriyor! Tüyler ürpertici Simpsonlar’ın 2024 tahminleri akıllara durgunluk veriyor! Tüyler ürpertici

Hakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Hakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

ARAŞTIRMACILAR BİLE KORKUYOR!

Konuyla ilgili açıklama yapan bir araştırmacı, batıl inançlı bir ürün olan bu şişelerin kötü ruhları gömmeyi amaçlayan bir inanış olduğunu açıkladı.

Ekran görüntüsü 2023-11-27 200458

60 kilometre uzunluğundaki plajda son dönemde sıkça rastlanan bu yeşil şişelerden şimdiye kadar 8 tane görüldüğü belirtilirken, konuyu araştıran araştırmacıların bile bu batıl inanış sebebiyle korktukları belirtildi.

Ekran görüntüsü 2023-11-27 200445

Türkiye'de ve dünyada en çok öldüren kanser türü belli oldu! Türkiye'de ve dünyada en çok öldüren kanser türü belli oldu!

CADI ŞİŞELERİ BÜYÜSÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI

Dünyadaki doğaüstü güçlerin aktif varlığına inanan insanlar için cadılar gerçek bir endişe kaynağıydı. Herhangi bir kötü şans, ani hastalık veya talihsizlik, kötü niyetli büyücülüğün sonucu olarak görülebiliyordu ve bu nedenle insanların kendilerini korumanın ve büyüye karşı koymanın bir yoluna ihtiyacı vardı.

Ekran görüntüsü 2023-11-27 200440

Bu yüzden cadı şişeleri oldukça popüler hale geldi. Eğer bir kişi bir cadı tarafından hedef alınmışsa, bu yöntem sadece kurbanı korumakla kalmayıp aynı zamanda cadıya da acı çektireceği umulan bir karşı büyüydü.

Tehlike saçıyor aman dikkat! Pirinç pilavını yıllardır yanlış yapıyormuşuz Tehlike saçıyor aman dikkat! Pirinç pilavını yıllardır yanlış yapıyormuşuz

Kaynak: HABER MERKEZİ