Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları gece oynanan 8 karşılaşmalarla tamamlandı. Alınan sonuçlar ve gruplardan çıkan ekipler..

Galatasaray'ın mücadele ettiği A Grubu'nda, lider Bayern Münih'in sahasında Kopenhag ile 0-0 berabere kalmasıyla birlikte Galatasaray'ın 3-3'lük skorla berabere kaldığı maç, tur için umutlarını son maça taşıdı.

Bayern Münih liderliğini sürdürürken, Galatasaray ve Kopenhag 5'er puanla ikinci sırayı paylaştı. Galatasaray'ın bu turdan çıkabilmesi için Kopenhag deplasmanında kazanması gerekecek.

B Grubu'nda PSV Eindhoven, deplasmanda Sevilla'yı 3-2 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Bu sonuçla birlikte Arsenal ile birlikte B Grubu'ndan çıkma hakkını elde etti.

B Grubu'nda Arsenal, Lens'i evinde ağırladığı maçı 6-0'lık skorla kazanarak son 16 turunu garantiledi. Arsenal liderlik koltuğunu korudu.

D Grubu'nda Inter, deplasmanda Benfica ile 3-3 berabere kaldı. Inter, daha önce turu garantilemiş olmasına rağmen, grup liderliği mücadelesinde Benfica deplasmanında geriden gelip 1 puanı kurtardı.. Bu sonuçla birlikte Inter 12 puanla lider, Benfica ise 8 puanla ikinci sırada yer aldı.

Alınan sonuçlar şöyle:

Galatasaray-Manchester United (İngiltere): 3-3

Sevilla (İspanya)-PSV Eindhoven (Hollanda): 2-3

Bayern Münih (Almanya)-Kopenhag (Danimarka): 0-0

Real Madrid (İspanya)-Napoli (İtalya): 4-2

Alanyaspor, Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı Alanyaspor, Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Real Sociedad (İspanya)-Salzburg (Avusturya): 0-0

Braga (Portekiz)-Union Berlin (Almanya): 1-1

Arsenal (İngiltere)-Lens (Fransa): 6-0

Benfica (Portekiz)-Inter (İtalya): 3-3

Kaynak: AA