MasterChef All Star'da bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar Tayland Mutfağı konseptinde kıyasıya mücadele etti. Jüri üyeleri tarafından değerlendirilen ve kreatif sunumlarıyla dikkat çeken  kırmızı takım gecenin kazanan ekibi oldu.

Yeni Eleme Sistemi Açıklaması

Somer şef, MasterChef'te eleme sisteminde radikal bir değişiklik duyurarak, her oyun sonunda bir kişinin eleme potasına gideceğini belirtti.

3 takım ve 1 bireysel oyun olmak üzere her seferinde bir adayın belirleneceği bu sistemde, dokunulmazlık alan yarışmacı yukarı çıkacağı anlamına geliyor. Konsey oylarıyla belirlenecek 3 aday arasından en az başarılı olan ise isim potaya girecek.

şefler

Tayland Mutfağı Konseptini Kırmızı Takım Kazandı

Jüri üyelerinin isteği üzerine yarışmacılar, Tayland Mutfağı'na özgü lezzetleri ustalıklarıyla hazırladılar. Tom Kha Gai, Money Bags, Ga Prao Tofu, Kao Pad Kung, Massaman Curry, Larb Gai, Muzlu Roti gibi özgün yemeklerle dolu olan oyun, kıran kırana geçen bir rekabetin ardından KIRMIZI TAKIM'ın üstünlüğü ile sona erdi.

masterchef haber içi 1

Bireysel Dokunulmazlık Ödülü Batuhan'a

Takım oyununu kaybeden yarışmacılar arasında gerçekleşen bireysel dokunulmazlık oyununun ikinci kısmında, tavuk tabağı yapmaları istendi. En başarılı yemeği çıkaran isim ise Batuhan oldu. Böylece, Batuhan bireysel dokunulmazlığı kazanarak kendine avantaj sağladı.

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

batuhan-1

Haftanın İkinci Eleme Adayı Dilara oldu

Gecenin eleme adayı, takım oyununu kaybeden ve bireysel dokunulmazlığı kazanamayan Dilara oldu. Dilara, bu haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi ve 11 yarışmacının arasından bir isim daha elenme riskiyle karşı karşıya kaldı.

dilara-1

Kaynak: MEHMET BEYTÜL