Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda müzik kariyerine son verebileceği sinyallerini vermişti. SmartLess adlı podcast'e konuk olan Gomez, son bir albüm çıkarabileceğini belirtti ve "Sanırım bir albüm daha yapabilirim" dedi. Ancak Selena Gomez'in odak noktasının artık oyunculuk olduğunu ve yeni bir projede yer alacağını açıkladı.

Ntv'den alınan habere göre, Gomez'in yeni film projesinde, ABD'li rock yıldızı Linda Ronstadt'ı canlandıracağı duyuruldu. "Heart Like a Wheel" ve "Simple Dreams" gibi önemli albümleriyle 1970'li yıllarda büyük başarı elde eden Linda Ronstadt'ın hayatının beyazperdeye uyarlanacağı filmde, Selena Gomez'in başrolde olacağı açıklandı. Filmin yönetmenliğini, daha önce "Umut Işığım," "Düzenbaz," ve "Dövüşçü" gibi filmlere imza atmış olan David O. Russell üstlenecek.

Linda Ronstadt'ın kariyeri boyunca 11 Grammy ödülü kazandığı biliniyor. Ronstadt, 2011 yılında emekli olduğunu ve rahatsızlığı nedeniyle bir daha şarkı söylemeyeceğini açıklamıştı. Selena Gomez'in bu önemli rolle müzik kariyerine veda edebileceği ve oyunculuk alanında yeni başarılar elde edebileceği belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ