Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, kontrolden çıkarak dereye düşen bir araçta bulunan 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, gece saat 23.30 civarında Uludere Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Ferhat Bilen'in yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı Yeşilova Mahallesi'nde yoldan çıkarak dereye uçtu.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Uludere Yeşilova Mahallesi'nde kontrolden çıkıp dereye düşen hafif ticari araçta bulunan sürücü Ferhat Bilen ile Abdulkerim Babat, Melek Soylu ve Haşim Babat hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Yaralı, sağlık ekiplerince hemen ambulansla Uludere Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve burada tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise otopsi için aynı hastanenin morguna nakledildi. Kazayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA