Zehirli etlerin taşındığı kova bulundu

Belediye ekipleri, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Telef olan hayvanların ağızlarından köpük geldiğini fark eden ekipler, zehirlenme ihtimali üzerine polis ve jandarmaya haber verdi. Güvenlik güçleri, bölgede yaptıkları aramada, zehirli etlerin taşındığı kova ve poşeti buldu. Delil olarak alınan kova ve poşet, incelemeye gönderildi.

Jandarma tarafından durdurulan arabanın sürücüsünün üzerinden tabanca çıktı Jandarma tarafından durdurulan arabanın sürücüsünün üzerinden tabanca çıktı

Belediye başkanı olayı kınadı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Telef olan hayvanlar, belediye ekipleri tarafından toplandı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Ankara’da olduğu için olayı duyunca büyük üzüntü yaşadı. Veteriner hekim olan Güler, yaptığı açıklamada, “Köşk’ümüzde sokak canlarımıza karşı menfur bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu işlemi yapanların faillerinin bulunması için çalışmalar başlattık. Zabıta ekiplerimiz olaya anında müdahale etti. Bugün yapılacak olan araştırmaların sonucunu kamuoyu ile paylaşacağız. Bu konunun takipçisi olacağız” dedi.

Kaynak: İHA