Aşkları 5 ayda evliliğe taçlandı

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre, Alina Boz ve Umut Evirgen, 5 ay önce başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdi. İki ünlü isim, 2 Aralık Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, 90 kişilik bir organizasyon planladı. Gelinlik ve yüzüğü Paris’ten alan Boz ve Evirgen, düğün sonrası Umut Evirgen’in mekanında after parti yapacak.

Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi

alina (2)

Somer Sivrioğlu’ndan büyük jest

Çiftin düğün yemeği ise ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun imzasını taşıyacak. Sivrioğlu, aynı zamanda ortağı olan Umut Evirgen’e jest yaparak, düğüne özel bir menü hazırlayacak. 

Henüz nikah şahitlerine karar vermeyen çift, Paris tatilinden döndükten sonra bir organizasyon şirketiyle anlaştı ve davetli listesini belirledi. Sade bir davetiye hazırlatan çiftin şahitlerini arkadaşları arasından seçeceği öğrenildi. Umut Evirgen’in babası iş insanı Kemal Evirgen ile annesi Ahu Evirgen’in müstakbel gelinleri Alina Boz’u çok sevdiği ve bir an önce evlenmelerini istediği de konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ