Dün akşam yayınlanan bölümde mavi takım için acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, Ogeday'ın son günlerde psikolojik olarak zorlandığını ve takımdan koptuğunu açıkladı. Ilıcalı, Ogeday'a seçenekler sunduğunu ve onunla birebir görüşme yapacağını söyledi.

Ogeday: "Gerçekten Psikolojik Anlamda Kötü Hissediyordum"

Ogeday, konseyde yaptığı açıklamada yaşadığı zorlukları dile getirdi:

"Bu benim için farklı bir deneyim oldu. Hayatımda bir kere profesyonel kürek yaparken yakalanmıştım bu psikolojiye. O zaman da kamptayken ‘bir daha yapamayacağım, kürek görmek istemiyorum’ demiştim. Bu da çok zor bir yarışma içinde bulunduğumuz herkes için. Psikoloji değişkenlik gösterebiliyor. Ben de bu değişkenliğe takıldım ve kaldım. Bu sene performans senesi, kötü bir gidişatım da yoktu ama ne olursa olsun bu beni tam anlamıyla tutmadı çünkü psikolojik olarak bir anda kayboldum ve kaybolduğum zamanda oyun alanındayken ya da adaya gittiğimiz zaman kendimi iyi hissetmiyordum. Gerçekten psikolojik anlamda kötü hissediyordum."

Ogeday Kararını Verdi: "Daha Güçlü Bir Ogeday Geri Döndü"

Acun Medya ve Survivor ekibinin desteğiyle Ogeday'ın morali düzeldi ve yarışmaya devam kararı aldı:

"Benim şu an burada oluyor olmam ya da 7 sene öncesinde 2017'de var oluyor olmam önce sizin sonra Acun Medya ve Survivor sayesinde oldu ve bu hayal kırıklığını size vermemem gerektiğini, bir şekilde bu takıma hala katkı sağlayabiliyor olmam gerektiğini düşündüm. Sizle olan konuşmamdaki o son kısım beni kendi içimde çok düşünmeye ekstra sevk etti ve bunun sonucunda da bir karar verdim. Öncelikle sıkıntıya soktuysa mahcup ettiysem bunun için özür dilerim aynı şekilde takım arkadaşlarından da özür dilerim, rakiplerinden de özür dilerim. Bazıları belki gitmem için tabii ki de potansiyel bir rakip olduğumu gördüğü için sevinmiştir, bazıları da gerçekten üzülmüştür. Ama ne olursa olsun bu saatten sonra şunu bilsinler eski Ogeday’dan daha da kuvvetli bir Ogeday geldi ve takımına daha da katkı sağlayacak bir Ogeday geldi."

Ogeday'ın bu açıklamasıyla birlikte Survivor All Star'da heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ