Almanya Doğumlu Dansçı

Berna Canbeldek, 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde doğdu. Aslen Bursalı olan Berna Canbeldek, State School of Ballet and Acrobatic Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim gördü. Dans, akrobasi, at binme, inline skates ve piyano gibi alanlarda yetenekli olan Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

640X360 (2)

Yetenek Sizsiniz ve Boxun Yıldızları Yarışmacısı

Berna Canbeldek, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak geniş kitleler tarafından tanındı. Berna Canbeldek, bu yarışmada dans ve akrobasi performansı sergiledi. 2017 yılında ise Acun Ilıcalı’nın sunduğu Boxun Yıldızları programında ringe çıktı. Berna Canbeldek, bu programda da hırslı ve iddialı tavırlarıyla dikkat çekti.

191521415992

Survivor’da Üçüncü Kez

Berna Canbeldek, ilk olarak 2014 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı. Ancak yarışmanın başlarında Sahra Işık ile arasında çıkan tartışma sonrasında Berna Canbeldek, fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle diskalifiye edildi ve adadan gönderildi. 2018 yılında ise Survivor All Star sezonuna katıldı. Ancak yarışma esnasında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle yarışmayı bırakmak zorunda kaldı. 2024 yılında ise Survivor All Star 2024 sezonunda yarışmaya tekrar katıldı. Berna Canbeldek, bu sezon da mavi takımda yer alıyor ve şampiyonluk için mücadele ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ