Survivor'da düellolar finalinde Aysu ve Aleyna elenmemek için yarıştılar. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada skor 3-3 oldu.

Final sayısında iki yarışmacıda halkayı aynı anda çubuğa attı fakat Aleyna'nın halkası beyaz çizgiyi daha önce geçtiği için kazanan isim oldu. Böylelikle bu hafta Survivor All Star 2024'te elenen isim Aysu oldu.

Aysu'nun elendikten sonraki sözleri şu şekilde oldu:

İtalya Kupası finalinde Juventus'un rakibi Atalanta oldu İtalya Kupası finalinde Juventus'un rakibi Atalanta oldu

All Star'da olmak gurur verici bir şeydi. Bu sezon buraya gelmek benim için çok anlamlıydı. Geçtiğimiz sezon buraya hazırlanarak geldim. Daha hızlı ve kuvvetli olduğumu hissederek geldim. Kaza geçirdim ve felaket yaşandı. Benim için zor zamanlar başladı hayatımla alakalı. Benim biricik dostum Nilay Aydoğan cesur bir kız. Koca kalpli kız. Beni Survivor'a geçtiğimiz sezon kendi uğurladı ve şunları söyledi: İki tane basketbolcuyu almazlar, bence senin gitmen lazım dedi. Görüşmeye gelmedi. Beni yolladı. Kendim için yarıştım. Döndüğümde dostum yoktu. Çok kötü zamanlar geçirdim. Kendi hayatıma geri dönemedim. Basketbol kariyerimi bıraktım. Bu sezon burada Nilay Aydoğan mücadele etti. Bu sezon kendi acılarımla yüzleşmek benim için önemliydi. Nilay'a teşekkür ederim.

Kaynak: HABER MERKEZİ