Survivor All Star'da erkek eleme haftasında veda eden isim Bozok Gören olmuştu. Şimdi ise kadın eleme haftasında, ilk adayın hangi takımdan çıkacağını belirleyecek olan dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı.

Survivor 2

Yaman, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında, "Yasin'in verdiğim o tepkiyi anlayamadım. Ben şov yapmaya gelmedim ki, bunun şovu olmaz. En sevdiğim arkadaşımdan bu darbeyi alınca daha çok üzüldüm" şeklinde ifadeler kullandı.

Survivor Yaman 3

Survivor All Star'da kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununda, bayrak yarışlarında öne geçerek 12-10'luk skorla Mavi takım galip geldi.

Survivor 4

Mavi takım, dokunulmazlık oyununun ödülü olarak lüks bir villada yemek yedi ve ayrıca bir Oscar ödülü almış filmi izleme şansını elde etti.

Survivor 5

Acun Ilıcalı, düellolarda 4 final seçeneğinin 6'ya çıktığını açıkladı. Ayrıca iletişim oyunlarında performansların artık haftalık performansa etki edeceğini duyurdu.

Survivor 6

Kırmızı takımda en fazla adı çıkarak ilk eleme adayı olan yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aleyna, "İlk dokunulmazlığı kaybettik. Normalde 4. dokunulmazlıkta aday oluyordum. Biraz hızlı bir giriş oldu benim için. Şimdi tabii ki en büyük isteğim karşı takımdan rakiplerim olması ve düelloda onlarla kapışmak." şeklinde konuştu.

Survivor Aleyna 7

Muhabir: Mehmet Beytül