Futbol dünyasında Fatih Terim Fonu olarak bilinen ve pek çok tanınan isminin karıştığı Türkiye'nin gündemini sarsan olayda her gün yeni bir flaş gelişme yaşanıyor. 

Spor dünyasının ünlü isimleri de işin içinde

Fatih Terim, Buse Terim, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Hakan Ateş, Muslera, Selçuk İnan gibi isimlerin de bu fona dahil olduğu savcılık ifadelerinde ortaya çıkmıştı. 

Boş arazide tehtid ve gözyaşı

'Fatih Terim Fonu' vurgununa imza atan banka müdürü Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Kanal D Haber Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı.

Görüntülerde yüzü gözü şişmiş halde olan Erzan, tefeciler tarafından araçla boş bir araziye götürülüyor ve tefeciler, söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.

Tehdit ve Şantaj Görüntüleri

Kanal D Haber muhabirleri, Seçil Erzan'ın tefeciler tarafından tehdit edildiği anlara ait görüntüleri elde etti. Videoda, yüzü şişmiş haldeki Erzan'ın araçla boş bir araziye götürüldüğü ve tefeciler tarafından söylenenleri tekrarlatıp kayda alındığı görülüyor.

Senet ve Faizle İlgili İddialar

Videoda Erzan'ın, sözde alacaklılar tarafından senet ve faizle para aldığı iddia edilen kişilere ödemeler yaptığını ifade ettiği duyuluyor. Ayrıca, videoda bahsedilen kişilerden birinin İranlı Mojtaba Hakani olduğu ve Erzan'ın üniversiteden arkadaşının eşi olduğu belirtiliyor.

Erzan; ''Süleyman amca sana vermiş olduğumuz Moci'nin ve Nazlı’nın senedinde her ikisinde bir çıkarı yok. Senden rica ediyorum onların senetlerine hiçbir şey yapma. Bir kuruş para almadığımı da söyle, Moci bir kuruş para almadı” diye korku içinde ricada bulunduğu görüntülere yansıyor

Mojtaba Hakani ve Para Talepleri

İddialara göre Mojtaba Hakani, Seçil Erzan'dan daha fazla para talep etti ve Erzan'ın bu talepleri karşılayamayacağını belirtmesi üzerine tehditlere başladı.

Kartal’da polisten kaçan şahıs çöp konteynerinde yakalandı Kartal’da polisten kaçan şahıs çöp konteynerinde yakalandı

Erzan videoda “Kendisine bu zamana kadar aldığım paranın çok daha üzerinde ödeme yaptım” şeklinde konuşuyor ancak iddiaya göre Mojtaba Hakani, Seçil Erzan'dan daha fazla para istedi. Erzan ‘ödeyemem’ deyince de ‘ne yap ne et para bul’ dedi. O da çareyi tefeci Süleyman Aslan’da buldu, 10 milyon lira aldı.

Erzan'ın Ödemeleri ve Tehditler

Erzan, videoda yaptığı ödemeleri ve özellikle Süleyman Aslan'a yüksek miktarda faiz ödediğini ifade ediyor. Ancak Mojtaba Hakani'nin senette imzası olduğu için borçlu gösterildiğini belirtiyor. Hakani'nin tehditlerine karşı Erzan, kuzenine durumu ilettiğini yazışmalarında belirtiyor.

Görüntülerde Seçil Erzan, “Ayrıca Süleyman Aslan bana 1.350.000 USD daha para vermişti. Sonrasında ben 2.650.000 USD şeklinde çok daha fazla bir parayı Süleyman Aslan'a ödedim. Bu zamana kadar Süleyman Aslan'a çok fazla faiz ödedim” diye konuşuyor.

Tek kişilik hücrede tutuluyor!

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Seçil Erzan, Bakırköy Kadın Tutuk Evi'nde bulunduğu yerden alınarak Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderildi. Tek kişilik hücrede tutulduğu belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ