ABD'nin Maryland eyaletindeki kargo gemisinin Francis Scott Key köprüsünü çarparak yıkması The Simpsons dizisinde işlendi mi. Bu uzun soluklu ve pek olayı önceden bildiği söylenen dizide yeni bir kehanet daha mı gerçekleşti.

ABD'de büyük facia! Geminin çarptığı köprü yıkıldı-İzle ABD'de büyük facia! Geminin çarptığı köprü yıkıldı-İzle

The Simpsons'dan Baltimore kehaneti!

Ntv.com'un haberine göre; Simpsonlar'ın yaşanılan bazı olaylara önceden bölümlerinde yer vermesi diziyi hayranlarının gözünde bir hayli özel kılıyor.

Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem

Simpson

Dünyayı sarsan bazı olayları; önce corona virüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para, Donald Trump'ın başkanlığı, hatta ABD'deki Kongre Binası işgalini bile bilen dizinin bir başka olayı da tahmin ettiği iddia edildi.

Köprü kazasını da bildi

ABD köprü kazasıyla büyük şok yaşadı. Singapur bandıralı bir gemi Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü'ne çarptı ve çarpma sonucunda köprünün büyük bir kısmı üzerinde araçlar varken çöktü.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken Simpsons dizisinin hayranları, komplo teorileri üretmeye başladı. Sosyal medyada diziden olduğu belirtilen bir sahne paylaşıldı. Sahnede, Baltimore'da yaşanan kazaya çok benzeyen görüntüler yer alması gündem oldu.

Viral olan videoda, köprü kazasının yeri ve zamanı da örtüşüyor. Simpsons dizisinde bir olayı daha öngörüldüğü ileri sürülse de videonun "yapay zeka" ile üretildiği belirtiliyor. Dizide böyle bir sahne olmadığı konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ