Liverpool'da Klopp'un yeri kimin belli oldu: Arne Slot'la anlaşmaya vardılar Liverpool'da Klopp'un yeri kimin belli oldu: Arne Slot'la anlaşmaya vardılar

Sezona harika bir giriş yaparak 10 hafta sonrası liderlik koltuğuna kurulan Tottenham, 13. hafta evinde konuk ettiği Aston Villa'ya 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu skorla birlikte Tottehnam 3 kez sahadan mağlup ayrılmış oldu.

Tottenham Liverpool ve Manchester City'nin puan kaybı yaşadığı haftada sahasında kaybederek puan farkını kapatma fırsatını da tepmiş oldu.

Üstünlüğü koruyamadı

Tottenham' Giovani Lo Celso'nun golüyle 1-0 öne geçtiği maçta Pau Torres ve Ollie Watkins'ın ayağından yediği gollerle Aston Villa karşısında 2-1 kaybetti.

Chelsea ile başlayan mağlubiyet serisi

Lige fırtına gibi girip 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Tottenham, bu süreçte 7 galibiyet elde etmişti. Chelsea ile oynadığı maçta sezonun ilk yenilgisini yaşayan Ange Postecoglou'nun ekibi, Wolverhampton'a son dakikalarda yediği gollerle mağlup oldu.

Bu hafta ise öne geçmesine rağmen bir kez daha üstünlüğünü koruyamayan Tottenham, ligde üst üste üçüncü kez kaybederken iç sahadaki ikinci yenilgisini aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ