Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'da yarışacak olan isimler arasına Hakan Hatipoğlu'nun eklendiğini açıkladı.
 

Hakan Hatipoğlu daha önce 3 kez Survivor'da boy göstermişti. Ünlü isim bir kez daha parkurt performansını sergilemek için diğer yarışmacılara meydan okumaya geliyor.

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya'dan ilk açıklama: Burnu sürtsün diye gönderdim Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya'dan ilk açıklama: Burnu sürtsün diye gönderdim

2010'dan başlayan serüven

Hakan Hatipoğlu, Survivor macerasına 2010 yılında "Survivor Kızlar ve Erkekler" ile adım atmış, ardından 2015 Survivor All Star, 2018 Survivor Ünlüler-Gönüllüler ve konuk yarışmacı olarak 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan kadrosunda yer almıştı. Şimdi ise 2024 Survivor All Star için hazırlandığını duyurarak bu unutulmaz serüvenine bir yenisini ekleyecek.

hakan hatipoğlu

Acun Ilıcalı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Hakan Hatipoğlu'nun Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olduğunu  şu sözlerle duyurdu:

"Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda 'Ben de orada olmalıyım.' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu…" 

Kaynak: (HABER MERKEZİ)