Kaza, dün akşam saatlerinde Nevşehir-Kayseri yolu Sarıhıdır köyü kavşağında oldu. Yakup B. yönetimindeki 43 AEL 731 plakalı otomobil, Kayseri yönüne giden Mustafa Umut B.'nin kullandığı 38 KN 187 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Yakup B. araçta sıkıştı. Otomobildeki Fatma B. ve kamyon sürücüsü Mustafa Umut B. ise yaralandı.

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 12 şüpheliye tutuklama talebi 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 12 şüpheliye tutuklama talebi

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan Yakup B.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar ise Nevşehir’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yakup B.'nin cansız bedeni ise Avanos Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla otomobilden çıkarılarak otopsi için hastane morguna gönderildi.

Kaza Nedeniyle Trafik Aksadı

Kaza nedeniyle Nevşehir-Kayseri karayolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, kazanın nedenini ve sorumlularını belirlemek için çalışma başlattı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaynak: (İHA)