Turneye giderken yolda kaldı

Günboyu Gazetesi'nin yayınladığı habere görr, Ünlü oyuncu Emre Kınay, turneye gitmek için Kadıköy Moda’daki evinden çıktı. Ancak yolda karşılaştığı bir sürpriz yüzünden uçağına yetişemedi. İBB’nin İGDAŞ ile birlikte yaptığı doğalgaz çalışması nedeniyle tek yolu kapatıldığını ve hiçbir bilgilendirme yapılmadığını belirten Kınay, 150 metreyi 1 saat 10 dakikada gittiğini ve uçağını kaçırdığını anlattı.

Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi Defne Samyeli: Refah'taki katliam hakkındaki soruya 'tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum' dedi

emre kınay-2

“Böyle bir salaklık olabilir mi?”

Kınay, uçağını kaçırmasının kendisine 2 bin 500 TL’ye mal olduğunu ve gösteriyi yetiştiremezse bunun hesabını kimin vereceğini sordu. Oyuncu, İBB ve Kadıköy Belediyesi’ne tepki göstererek, “Böyle bir şey yapacaksa söyleyemez mi ‘Doktor Esat Işık Caddesi’nde bir doğalgaz çalışması yapılacaktır. Ona göre tedbirinizi alın’ Uçağı kaçırdım. Kim bu sorumluluğu alacak? Sonra adın deliye çıkıyor, çıkar tabii. Olacak iş mi 2 bin 500 liram gitti. Ben bir uçak için kaç saat önceden çıkabilirim ki böyle bir salaklık olabilir mi? Liyakatsiz insanların iş yaptı bir dingonun ahırı ya.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ