Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Taş Kağıt Makas'ın ilk fragmanı yayınlandı! Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük'ün başrollerini paylaştığı dizi, kış sezonunda izleyiciyle buluşacak.

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi birbirinden güçlü ve renkli isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN KONUSU NE?

Ekin Koç'un hipertimezi hastalığına (sıra dışı hafıza yeteneği) sahip olan Umut karakterine hayat vereceği dizide; Serra Arıtürk ‘Alev’, Ozan Güven 'Harun’, Burak Yörük ise ‘Fecir’ karakteri ile ekrana gelecek.

Alev’in (Serra Arıtürk) büyük kararlılığı, Harun’un (Ozan Güven) parlak zekasının yanında içerisinde bulunduğu derin yapı ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir’in (Burak Yörük) güç savaşları arasında geçen hikayenin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak dizinin kış sezonunda Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS FRAGMANI HAKKINDA

Yayınlanan fragmanda, Umut, Alev ve Harun'un karakterleri ve aralarındaki karmaşık ilişkiler hakkında ipuçları veriliyor. Fragman, heyecan verici sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri meraklandırdı.

HABER MERKEZİ