Show TV’nin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nin 60. bölümünün ikinci fragmanı izleyicilerle buluştu. Merakla beklenen yeni bölümde, Kıvılcım ve Doğa’nın hikayesi yeni bir döneme giriyor. Fragmanda, Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ve damadı Fatih’in (Doğukan Güngör) aileleri arasındaki kültürel farklılıkların yarattığı gerilim ön plana çıkıyor.

Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları olan Doğa ve Fatih’in hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Doğa’nın hamile kalması ve çiftin ani bir kararla evlenmesinin ardından yaşanan olaylar, her iki aileyi de sıra dışı durumlarla karşı karşıya bırakıyor. Kıvılcım, kızının bu kadar farklı bir aileyle başa çıkamayacağını düşünürken, Doğa aşklarının her türlü engeli aşabileceğine inanıyor.

“Dizilere Fısıldayan Adam!” tarafından yayınlanan fragman analizinde, dizinin hayranlarına yeni bölümde neler olabileceği üzerine ipuçları veriliyor. Fragman, dizinin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve kısa sürede yüksek izlenme sayılarına ulaştı.