ATV’nin karadeniz fırtınaları estiren yeni dizisi izleyici tarafından beğenildi. Merakla beklenen Vermem Seni Ellere’nin 5. bölümünün tanıtım fragmanı da yayınlandı. İşte Vermem Seni Ellere'nin yeni fragmanı...

VERMEM SENİ ELLERE KONUSU NEDİR?

Emre Bey ve Buse Meral'in başrollerinde buluştuğu dizinin çekimleri için Ordu'ya gitmeye hazırlanan oyuncular, okuma provasında bir araya geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikâyesiyle yakında ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi; dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş'le her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet'in hikâyesini anlatıyor.

VERMEM SENİ ELLERE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV'nin yeni dizisi Vermem Seni Ellere her pazar yeni bölümleriyle izleyecinin karşısına çıkıyor. Dizinin 5. bölümü 16 Temmuz Pazar günü ATV ekranlarında olacak.

VERMEM SENİ ELLERE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Vermem Seni Eller dizisi Karadeniz'in doğal güzelliklerinde çekiliyor. Dizinin çekimleri Ordu'da yer alan Çambaşı Yaylası'nın Çelikkıran Obası'nda ve Kabadüz'de gerçekleşiyor.

VERMEM SENİ ELLERE OYUNCU KADROSU

Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Emre Bey ve Buse Meral'i başrollerde buluşturan Vermem Seni Ellere kadrosunda; Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran gibi başarılı oyuncular yer alıyor. (HABER MERKEZİ)