Dizinin 24. bölümünde, Yaman Ali’nin yeni bir kardeşi olduğunu öğrenmesi, hayatını alt üst eder. Yurtdışından gelen Deniz, aslında Yaman’ın en tehlikeli düşmanıdır. Deniz, Yaman’ın sevdiği Rüya’yı da manipüle ederek ona yaklaşmaya çalışır. Rüya, duygusal açıdan zayıf bir dönem geçirirken, Deniz’in kendisine yardım ettiğini sanır.

Öte yandan, Yaman’ın dedesi Eşref’in vasiyeti, Soysalanlar hanesinde büyük bir fırtına koparır. Vasiyet, Yaman’ın kardeşlerinin kaderini onun eline bırakır. Serhan, çocuklarını kendi tarafına çekmek için oynadığı oyunlarla, Neslihan’ı köşeye sıkıştırır. Güven ise, vasiyetin içerdiği detaylar yüzünden, Özge’ye gerçek hislerini söyleyemeden evlilik kararı almak zorunda kalır.

YABANİ 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yabani dizisinin 24. bölüm fragmanı, dizinin resmi YouTube kanalında yayınlandı. Fragmanda, Yaman’ın Deniz’e karşı şüpheleri artarken, Alaz’ın Asi’ye ihanet ettiği görülüyor. Ayrıca, Yaman’ın babası Güven’in, Özge’ye evlenme teklif ettiği anlar da dikkat çekiyor.

YABANİ DİZİSİ NEREDE VE NE ZAMAN İZLENEBİLİR?

Yabani dizisi, her Salı akşamı saat 20.00’de Now TV’de yayınlanıyor. Dizinin bölümleri ve sahneleri, dizinin resmi YouTube kanalında da izlenebilir. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek, dizinin son gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.