Yıldız Aksu’nun RAP performansı tepki çekti

Yemekteyiz programında bu hafta yarışan Yıldız Aksu, yemek yapma becerisi kadar yaptığı RAP performansıyla da dikkat çekti. Ancak Yıldız Aksu, RAP yaparken diğer yarışmacılara hakaret eden ve argo içeren sözler kullandı. Bu durum hem diğer yarışmacıların hem de izleyicilerin tepkisini çekti. Yıldız Aksu, yemek puanlaması sırasında da yarışmacıları eleştirmeye devam etti.

Yemekteyiz Cb65

Zuhal Topal’dan Yıldız Aksu’ya uyarı

Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal, Yıldız Aksu’nun davranışlarını uygun bulmadığını ve programın kurallarına aykırı olduğunu söyledi. Zuhal Topal, Yıldız Aksu’ya “Bu programda argo kelimeler kullanmak yasak. Senin üslubun ve tarzın bizim programımıza uygun değil. Bu yüzden seni diskalifiye ediyorum” dedi. Zuhal Topal, Yıldız Aksu’nun diskalifiye edilmesinin ardından diğer yarışmacılara da “Bu programda saygı ve sevgi çerçevesinde yarışıyoruz. Kimse kimseye hakaret edemez. Lütfen kurallara uyalım” diye uyardı.

Yemekteyiz’de yeni hafta nasıl olacak?

Yemekteyiz programında Yıldız Aksu’nun diskalifiye edilmesi sonrasında yeni hafta nasıl olacağı merak konusu oldu. Programın yapımcıları, Yıldız Aksu’nun yerine yeni bir yarışmacı getirip getirmeyecekleri konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV8’de yayınlanmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ